Erkki Laukkanen Otetaan vastuu ihmisestä

Kaikki blogit puheenaiheesta Luottamustoimet

Puolueiden arvot ja niiden luottamushenkilöt

Kun Tikkurilan Kokoomuksen hallituksen jäsen Tiina Keskimäki aloitti työnsä 18.11. Mv-lehden ja Ilja Janitskinin tiedottajana järjesti Tikkurilan Kokoomus välittömästi hätäkokouksen, jossa käsiteltiin Keskimäen asemaa yhdistyksen hallituksen jäsenenä.  Kokous ei pitänyt toimimista monista rikoksista syytetyn Mv-lehden ja kansainvälisen etsintäkuulutuksen alaisena olevan Ilja Janitskinin tiedottajana Kokoomuksen arvojen mukaisena.

Lukuisten luottamustoimien laiminlyönti

Kuntavaaleissa haalittiin luottamustoimia itselleen. Kuka mitäkin. Itsekkin koen ajoittain väsymystä, jos joka-ikinen ilta on joku kokous, ja töitten järjestely on ajoittain hankalaa. Etukäteen kun tietää, se helpottaa suunnittelua.

Mutta hyvin olen selvinnyt. Koska katson, että haluan toimia kunnallisessa päätöksenteossa siellä mihin minut on asetettu. Ja pyrin järjestämään itseni paikalle. Omat työt on helpompi järjestää, mutta kunnallisella puolella työvuorojen vaihto on hankalaa.

Miten luottamus rakentuu?

Viime aikoina olen pohtinut toistuvasti luottamusta. Mistä luottamus rakentuu ja miten se näyttäytyy luottamustehtävissä? Pohdintaan ovat antaneet aihetta niin omat valintani eri vaaleissa kuin myös  luottamushenkilöiden toiminnan seuraaminen. Osaan luottamushenkilöistä tai sellaisiksi pyrkivistä olen kokenut voivani luottaa, osaan en.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä