Erkki Laukkanen Otetaan vastuu ihmisestä

Kaikki blogit puheenaiheesta Vaalit 2015

Hullu ”sekametelisoppahallitus” ratkaisi vaalit

Vuoden 2015 eduskuntavaaleissa Keskustan selvä vaalivoitto tuntuu erityisen kummalliselta, kun muistelee vuoden 2011 tilannetta. Silloin yleisenä puheenaiheena olivat Keskustan vaalirahasotkut ja Matti Vanhasen yksityiselämän käänteet. Lisäksi Keskustasta alettiin taas kerran puhua ”auringonlaskun puolueena”.

Äänestäjän ohjekirja.

Arvon lukija. Pyydän naulaamaan tämän viestin seinääsi ja ottamaan sen pois vasta tulevien eduskuntavaalien 2015 äänestyspäätöksesi jälkeen. Tulevat vaalit ovat yhdet tärkeimmistä vaaleista koko Suomen historiassa.

Suomi on niin monen vaikean kysymyksen äärellä , että jokaisen meistä on nyt toimittava parhaan osaamisensa  mukaan ja äänestettävä viisaasti.  Tämä on ainut keino, jolla voimme pelastaa hyvinvointivaltiomme. Ne voimat, jotka ovat ajaneet maamme tähän kaaokseen muistavat kyllä äänestää. Älä siis jätä tätä mahdollisuuttasi käyttämättä. 

 

O. Rehn ja puolueiden epätasapuolinen kohtelu

Arvon Olli Rehn

Marssitte vajaa viikko sitten protestina ulos Helsingin yliopiston puoluejohtajien EU-tentistä. Mielestänne teitä ja puoluettanne oli kohdeltu epätasapuolisesti, kun järjestäjät eivät olleet saaneet paneelin aikataulua sopimaan Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilän aikatauluun ettekä te saanut tuurata häntä, koska ette ole puolueenne puheenjohtaja. Mikäli tämä on teistä epätasapuolista kohtelua, teitä saattaa järkyttää se, mitä aion kertoa teille eduskunnan ulkopuolisten puolueiden arjesta.

Kansanedustajaehdokkaat hoi!

Kansan vaalikone kansanedustajaehdokkaille:  

1) Tuleeko Suomen erota EUsta?  


2) Tuleeko Suomen luopua €urosta?  

 

3) Tuleeko Suomessa olla perustuslakituomioistuin, kuten muilla länsi-Euroopan mailla?  

 

4) Jos Sinut valitaan eduskuntaan - edustatko valitsijoita vai onko puolueessasi käytössä ja käytännössä ryhmäkuri?  

 

Vaalit lähestyvät - meediopalveluja tarjolla

Sieltä ne taas tulevat. Ne, joissa sinun pitää ottaa kanta, tai joudut ikuisesti vaikenemaan! Ne, joissa sinun tulevaisuutesi ratkaistaan! Ne, joissa sinun äänesi jollekin on pois joltain! 

Perusteluja riittää, kunhan vain äänestät. 

Minä en tule äänestämään, mutta aion kuitenkin ottaa osaa. - viimeinkin olen löytänyt keinon. Pitkällisen, minuutteja ja sekunteja kestäneen harkinnan jälkeen tajusin tänään, että minullahan on oikeastaan selvännäkijän lahja:

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä